+31 615308841 info@banenvan.nl

Banen van Morgen: Specialist in Werving en Selectie

 

Banen van Morgen is dé specialist in Werving en Selectie. Wij zijn sinds 2017 in deze sector actief en hebben het vak vanuit de praktijk geleerd: Onderop beginnen, met de voeten in de klei en zelf leren hoe je uiteindelijk een goede Recruiter wordt. Inmiddels hebben we de nodige opdrachtgevers en kandidaten met succes aan elkaar verbonden en durven we met bescheidenheid te zeggen dat we hierin zijn geslaagd. Onze ambitie reikt echter verder en ook in de toekomst willen we onze klanten verder helpen.

 

Werving en Selectie

Werving en selectie is natuurlijk niet nieuw. Wat wel onderscheidend is, is hoe je dit uitvoert. Bij Banen van Morgen geloven we dat alleen maatwerk tot duurzame relaties leidt. Dat verloopt volgens een vloeiend proces:

 

 1. Gesprek met de opdrachtgever over bedrijf en vacature(s)
 2. Gesprek met de hiring manager over de vacature/afdeling
 3. Afstemmen van de inhoud van de vacaturetekst/feedback geven
 4. Online delen van de vacature in het sociale netwerken
 5. Kandidaten benaderen die aan het profiel voldoen
 6. Intake Kandidaten over bedrijf/vacature/voorwaarden
 7. Kandidaten voorstellen aan de opdrachtgever/hiring manager

 

Match?

Zijn opdrachtgever en kandidaat enthousiast om met elkaar samen te werken? Dan treedt de kandidaat direct bij de opdrachtgever in dienst en betaalt de opdrachtgever ons een fee voor de geleverde dienst.

 

No cure – no pay

Bij werving- en selectie opdrachten werken we altijd volgens het ‘No Cure – No Pay’ principe. Geen resultaat? Geen kosten. De opdrachtgever betaalt ons alleen als de kandidaat daadwerkelijk een arbeidsovereenkomst aan gaat. Stopt de kandidaat binnen de gestelde proeftijd? Dan vinden wij kosteloos een nieuwe kandidaat voor de opdrachtgever.

 

Voordelen van werving en selectie

 • Bemiddeling voor vaste banen
 • Alle zorgen worden u uit de handen genomen
 • U bespaart tijd en kosten
 • U maakt gebruik van professionele recruiters
 • Expertise in verschillende branches
 • No Cure No Pay

 

Sectoren

Banen van Morgen gelooft dat als je de opdrachtgever goed uitvraagt wie ze zoeken,  je voor alle opdrachtgevers met succes kunt werven. Praktijk leert dat wij met name actief zijn in banen in de sectoren HR, Finance, Administratie, Marketing en Management.