+31 615308841 info@banenvan.nl

IT Talent over de grens

De wereld van IT-bedrijven is zo dynamisch dat het vaak niet mogelijk is om groei intern met een geheel eigen team te bereiken. Door de grote vraag en het beperkte aanbod van goed geschoolde IT-ers staan veel vacatures lang open. De verwachting is dat deze schaarste de komende jaren alleen maar groter wordt. De mensen die wel beschikbaar zijn, hebben niet altijd de juiste expertise of moeten worden ingehuurd, waarbij de kosten dan twee à drie keer zo hoog zijn. Met Remote IT vindt Bkonnect ook buiten de Nederlandse grenzen IT-professionals.

Remote IT: Jouw eigen IT professionals op afstand

Met Remote IT werken IT-professionals vanuit de Oekraïne. Voor jou als werkgever. Als opdrachtgever communiceer je rechtstreeks met jouw developers. Deze zijn universitair geschoold, spreken goed Engels en hebben ervaring met ‘agile software development’. Zij werken samen vanuit professionele locaties in de plaatsen Chernivtsi en Uzhhorod. Daarnaast is de huisvesting, de salarisadministratie, de afdracht van de belasting, etc. perfect geregeld!

De voordelen van Remote IT op een rij:

  • Volledige betrokkenheid in het recruitmentproces. Wij maken een voorselectie van kwaliteitskandidaten op basis van jouw wensen. Vervolgens heb je een persoonlijk interview met door jou geselecteerde kandidaten. Op basis daarvan selecteer je de developers die het beste bij jouw bedrijf passen.
  • Volledige controle over het ontwikkelproces. Jouw bedrijf communiceert direct met jouw eigen Remote IT team zonder inmenging van tussenpersonen.
  • Developers gespecialiseerd in onder andere PHP, ASP.NET, JAVA, DELPHI, iOS en Android.
  • Mogelijkheid om snel op te schalen
  • Jouw Remote IT team is 100% toegewijd aan jouw projecten. Dit zie je terug in de hoogwaardige code, snelle responstijden en een proactieve deelname.
  • Geen zorgen om kantoorruimte, apparatuur, administratie of ondersteunend personeel.
  • Fors lagere kosten.
  • Geen verborgen of onverwachte kosten.
  • Geen enkel probleem om met enige regelmaat op locatie af te spreken. Dit kan zowel in Oekraïne als (op termijn) ook op jouw eigen afdeling in Nederland.
  • Al vele succesvolle gebruikers van Remote IT, sinds 2005.

Aanpak tot succes

Onze Businesspartner is in 2005 gestart met het aanbieden van Remote IT.  Dertien jaar later zijn er 150 developers werkzaam voor diverse bedrijven in Nederland.

Ben je dus op zoek naar nieuwe collega’s voor jouw afdeling, jouw nieuwe start-up of jouw ultieme droomtool? Onze aanpak staat garant voor een succesvolle samenwerking.

Afspraak

Benieuwd naar wat Remote IT voor jouw organisatie kan betekenen? We spreken je graag onder het genot van een kop koffie. Een afspraak is zo gemaakt! Wij komen graag bij je op bezoek.

Bas Rapstok – Recruiter – T: 0615308841 – E: bas@bkonnect.nl – W: https://www.bkonnect.nl/remote-it/