+31 615308841 info@banenvan.nl

Banen van Morgen – Maatwerk in Recruitment! 

 

Banen van Morgen – intro

Banen van Morgen brengt bedrijven en kandidaten samen die bij elkaar passen. Alleen dan komt een prettige samenwerking tot stand die tot wederzijds voordeel leidt. Dat geldt voor vast personeel maar ook voor mensen in tijdelijke dienst, zoals freelancers.

 

De freelancer die u zoekt

Wij hebben geen kandidaten ‘op de bank’ of ‘in portefeuille’ . Goede kandidaten zijn aan het werk op een opdracht. We gaan dan ook op zoek naar de kandidaat die past bij de opdracht die u heeft. Dit doen wij nadat wij u hebben gesproken en weten waaraan de kandidaat moet voldoen.

 

Vaste fee

Wij werken op basis van ‘no cure no pay’. Op het moment dat onze kandidaat voor u gaat werken rekenen wij een opslag van 10,- (ex btw) voor elk uur dat deze voor u werkt. Periodiek sturen wij u hiervoor een factuur op basis van de door u goedgekeurde gewerkte uren. De kandidaat factureert eveneens op deze manier op basis van diens uurtarief.

 

Zuivere contracten

Wij houden van het zuiver vastleggen van de samenwerking. Dit betekent dat wij als bemiddelaar de tariefafspraken met u vastleggen in een ondertekende offerte. Met de kandidaat stelt u een contract op waarin de activiteiten en werkzaamheden (inclusief beloning) worden weergegeven.

 

Tijdelijke opdracht?

Een specialist nodig voor een tijdelijke opdracht in uw bedrijf? Laat het ons tijdig weten. Wij zoeken graag die freelancer die uw bedrijf verder op weg helpt.

Banen van Morgen

Uw partner in recruitment. Voor vast personeel en freelancers. Meer weten? Bel ons op 0615308841 of mail ons via info@banenvan.nl