+31 615308841 info@banenvan.nl

Ik zoek werk

Werk zoeken. Vaak is het een tijdrovende bezigheid. Maar wel belangrijk om daar aandacht aan te besteden. Want fijn werk is wezenlijk. Zeker als je hiermee de hele week druk bezig bent.

Maar waar begin je mee? Er zijn verschillende manieren om hiermee aan de gang te gaan.

Het werk. Eerst is het belangrijk om te weten wat je wil gaan doen. Voor echte specialisten ligt dat meestal voor de hand, maar voor mensen die al verschillende soorten werkzaamheden hebben gedaan vaak een stuk minder. Ga na waar je goed in bent en wat voor werk je het meeste plezier oplevert. Zeker als je van carrière wilt switchen.

Jouw werkgever. Vervolgens ga je kijken in wat voor bedrijf je graag werkt: Omvang van het bedrijf, in Nederland of ook daarbuiten, de sector, de cultuur.

Jouw lijst. Je maakt een lijst van bedrijven waarvoor je graag zou willen werken.  Ook gelet op bovengenoemde kenmerken. Je gaat na of deze bedrijven vacatures hebben en of jij daarvoor in aanmerking komt. Of je maakt contact met iemand van het bedrijf die je meer over het bedrijf kan vertellen. Linkedin leent zich hier goed voor.

Vacaturebanken. Je kunt natuurlijk ook heel gericht op functie zoeken als het soort bedrijf je niet zo veel uitmaakt. Dan zijn er tal van vacaturebanken waar je op functie, regio of stad kunt zoeken. Intermediair, Nationale Vacature Bank of Monsterboard. En nog vele andere sites.

Intermediair. Tot slot kan je je laten vertegenwoordigen door iemand die op basis van jouw CV en profiel voor jou gaat zoeken. Voordeel hierbij is dat je zelf niets hoeft te doen, met name handig als je daarvoor de tijd niet hebt omdat je bijv. zelf nog werkt. Een uitzendbureau – detacheringsbureau etc zijn daarvan voorbeelden. Banen van Morgen helpt je hier graag bij.

 

 

 

Vacatures

Bekijk ons actuele aanbod van vacatures en solliciteer!

Direct inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je op zoek naar de perfecte baan!